ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Львів-Шегині – потужна ДТП: двоє людей загинули

Вероніка Рой

|

У середу вранці, 23 вересня, на трасі Львів-Шегині у Городоцькому районі сталася потужна аварія, в результаті якої загинуло двоє людей, ще двоє осіб отримали травми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

ДТП сталася близько 6:30 на трасі Львів-Шегині у селі Бартатів Городоцького району. Зокрема, спершу не розминулися автомобіль «Пежо-307» та мікроавтобус «ГАЗель». Після цього зіткнення легковик виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом «Пежо Боксер».

Внаслідок ДТП 21-річний водій та 41-річний пасажир «Пежо-307» від отриманих травм померли на місці події. Водій мікроавтобуса «Пежо Боксер» та його пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню. Постражадалі віком 25 та 24 роки.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Фото: Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *