ОСТАННІ НОВИНИ

У Лисиничах відкрили офіс Львівської ОТГ

Ольга Денисяка

|

22 вересня для мешканців с. Лисиничі та с. Підбірці відкрили інформаційний офіс Львівської громади. Там місцеві мешканці зможуть отримати адміністративні послуги «на місці». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик розповіла, що мешканці Лисинич тепер мають доступ до адмінпослуг не лише сільської ради, а також послуг міста Львова.

«Це і адміністративні послуги, і послуги сільської ради: реєстрація місця проживання, реєстрація бізнесу, землі – тобто весь пакет, який ми звикли отримувати в ЦНАП або в сільській раді. Єдина відмінність полягає в тому, що ми працюємо з 09.00 до 18.00 без обідньої перерви –  тобто офіс буде цільово направлений на те, щоб зустрічати відвідувачів і надавати консультації», – пояснила Валентина Бартошик.

Мобільна споруду офісу Львівської громади є орендована у ТзОВ «Еко-дім» та розміщена на підставі погодження Лисиничівської сільської ради Пустомитівського району на вул. Т. Шевченка, 48. Вартість оренди – 24 тис. грн до кінця року. Споруда розташована поряд з будівлею Лисиничівської сільської ради. Загальна площа споруди становить 76 кв. м, і вона є доступною для різних категорій населення та облаштована пандусом для маломобільних людей.

У приміщенні офісу є зона очікування та дитяча зона. Окремо облаштована кімната зустрічей для обговорення питань розвитку територіальної громади.

Графік роботи офісу: Пн. – Чт. з 09: 00 до 18:00, Пт. 09:00−16:00 год.

 

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *