ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗСУ від коронавірусу помер ще один військовий

Ольга Денисяка

|

Станом на 16 вересня у Збройних силах зафіксували восьмий летальний випадок він коронавірусу, всього у ЗСУ хворіють на СOVID-19 630 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі командування медсил ЗСУ. 

 

У Збройних силах зафіксовано восьмий летальний випадок від коронавірусу. 15 вересня помер військовослужбовець (Івано-Франківська область). 

У повідомленні йдеться, що військовослужбовець захворів гостро 19 серпня та був госпіталізований до Івано-Франківської міської лікарні. Незважаючи на проведену терапію стан пацієнта погіршувався. 

 

«Хвороба протікала з вираженою симптоматикою. Військовослужбовець також мав хронічні супутні захворювання. 15 вересня стан здоров’я хворого різко погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату», – розповідають у медсилах.

Також у пресслужбі додали, що станом на ранок 16 вересня в ЗСУ хворіє на коронавірус 630 осіб. Всього за час пандемії у українській армії одужали 1637 осіб. На ізоляції у ЗСУ перебуває 779 осіб. При цьому у 212 осіб термін самоізоляції закінчується у найближчі три доби. 

Як повідомляв Львівський портал, в Україні станом на ранок 16 вересня 162 660 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. За добу зафіксовано 2 958 нових випадків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *