ОСТАННІ НОВИНИ

49-річний чоловік «замінував» трамвай у Львові

Вероніка Рой

|

Поліцейські затримали 49-річного чоловіка, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування трамвая №3 у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

16 вересня близько 6:30 до поліцейських надійшло анонімне повідомлення про те, що один із трамваїв, який за кілька хвилин проїжджатиме вулицею Академіка Сахарова, замінований.

На вказане місце негайно виїхали спецалісти-вибухотехніки, кінолог та правоохоронці. Обстеживши трамвай №3, жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено. З трамваю евакуювали близько 30 пасажирів та водія.

Протягом пів години правоохоронці встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 49-річний львів’янин. Він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від двох до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *