ОСТАННІ НОВИНИ

У промзоні «Сигнівка» продадуть більше 21 га землі

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада продасть на аукціоні ще дві земельні ділянки у промисловій зоні «Сигнівка». Їхня загальна стартова ціна становитиме понад 111 млн грн. «За» відповідні ухвали сьогодні, 4 вересня, під час сесії проголосували 37 та 38 депутатів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Так, сесія Львівської міської ради затвердила експертну грошову оцінку двох земельних ділянок, розташованих у промзоні «Сигнівка», які продадуть на аукціоні.

Перша земельна ділянка розташована на вул. Північній (ділянка 2-1), її площа становить 18,8242 га. Стартова ціна на торгах становитиме 96 450 178 грн, тобто по 512,37 грн за м кв.

Друга ділянка площею 2,5 га знаходиться на вул. Данила Апостола. Її виставлять на аукціон зі стартовою ціною 14 604 500 грн, тобто по 584,18 грн за м кв.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Цільове призначення обох ділянок – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Відтак загалом від продажу цих земель бюджет Львова отримає щонайменше понад 111 млн грн, а в ході аукціонів ціна може зрости ще більше.

Нагадаємо, мерія почала активно продавати землю у промзоні «Сигнівка» наприкінці 2018 року. Тоді на торгах 15 га землі продали за 85,5 млн грн.

На початку цього року Львівська міськрада вирішила продати ще 6,5 га землі у цій промисловій зоні. Стартова ціна двох ділянок становить майже 35 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *