ОСТАННІ НОВИНИ

На Горордоцькій водій збив пішохода і втік

Ольга Денисяка

|

1 вересня близько 23:00 год. на вулиці Городоцькій у Львові водій автомобіля Ford Mondeo збив пішохода і втік. Поліція за декілька годин розшукала його на вулиці Патона.Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Так, вчора ввечері на вулиці Городоцькій до патрульних звернувся громадянин і повідомив, що неподалік автомобіль збив чоловіка і втік.

За вказаною адресою патрульні побачили 25-річного львів’янина, яким опікувалися медики. Попередньо, у нього перелом ніг. Чоловіка шпиталізували.

«Інспектори оглянули місце події та виявили номерні знаки, які загубив втікач. Вони зареєстровані на автомобіль Ford Mondeo. Транспортний засіб передали в орієнтування. Близько 03:00 год. на вулиці Патона патрульні виявили згаданий автомобіль», – йдеться в повідомленні.

 

Правоохоронці додають, що в автівки було розбите лобове скло та наявні інші ушкодження характерні ДТП. Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик. Далі справою займаються слідчі, які встановлять особу водія.

Загалом, за добу на території обслуговування патрульноЇ поліції Львівської області трапилося 6 аварій з потерпілими в яких травмувалося 8 осіб.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція Львівщини 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *