ОСТАННІ НОВИНИ

Матч Ліги націй Україна – Швейцарія на «Арені Львів» відбудеться без глядачів

Наталя Дуляба

|

3 вересня на стадіоні «Арена-Львів» відбудеться матч Ліги націй УЄФА 2020-2021 між збірними командами України та Швейцарії. Гра проходитиме без глядачів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Рішення про проведення футбольного поєдинку між збірними України та Швейцарії у Львові прийняла УЄФА. Відтак квитки на матч не продаватимуть, подивитися його можна буде по телебаченню.

«Матчі Ліги націй, в тому числі поєдинок Україна – Швейцарія, який відбудеться 3 вересня у Львові, проходять під егідою УЄФА. Це означає, що саме УЄФА визначає регламент організації та проведення таких матчів. Крім того, вся підготовча робота до поєдинку відбувається під контролем представників УЄФА, які прибувають для цього у відрядження до Львова. У випадку поєдинку Україна – Швейцарія УЄФА вирішила проводити цю зустріч без глядачів. Тому квитки на матч реалізовуватися не будуть. Так само без глядачів відбудуться і всі матчі Ліги націй, заплановані на вересень», – зазначив перший заступник голови ЛОДА Андрій Годик.

Зазначимо, що без глядачів зараз відбуваються й матчі інших турнірів, які проходять під егідою УЄФА. Зокрема, це кваліфікаційні раунди до Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу футбольні матчі в Європі тривалий час відбуваються без вболівальників. Подекуди ці обмеження починають переглядати. В Україні у футбол теж грають при порожніх прибунах.

Львівська асоціація футболу рекомендувала до 20 липня всім футбольним командам розпустити своїх гравців і не проводити колективні тренування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *