ОСТАННІ НОВИНИ

Онука-тирана, який знущався над бабусею, засудили до понад року обмеження волі

Соломія Головіна

|

Мешканця Червонограда, який систематично знущався над 80-річною бабусею, засудили до 1 року і 4 місяців обмеження волі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Зазначається, що на ґрунті вживання алкоголю 34-річний чоловік протягом 2019 – 2020 років систематично скоював психологічне та фізичне насильство щодо своєї 80-річної бабусі, з якою проживав.

Як наголошують у прокуратурі, раніше насильника уже притягували кілька разів до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, проте це не змінило поведінку чоловіка.

Агресор словесно ображав жінку, нецензурно лаявся, принижував, погрожував бабусі фізичною розправою та штовхав. Так, дії червоноградця кваліфікували за ст. 126-1 КК України (домашнє насильство).

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури суд виніс насильнику вирок – 1 рік і 4 місяці обмеження волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *