ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ освятили фрукти

Ольга Денисяка

|

У Свято Преображення Господнього у Національній академії сухопутних військ військові капелани видового вишу провели святкову літургію. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Академії сухопутних військ.

 

З цієї нагоди у храмі Святого Архистратига Михаїла, що розташований на території закладу, дотримуючись вимог карантину, зібрались курсанти, офіцери та цивільні працівники Академії. Святкове богослужіння здійснив військовий капелан отець Андрій Хомишин.

Згодом військові священники освятили фрукти, які були передані вихованцям Національної академії як у пункті постійної дислокації, так і на полігоні, де триває первинна військово-професійна підготовка цьогорічних першокурсників.

Загалом, за словами одного з капеланів навчального закладу отця Юрія Балуха, для потреб військовослужбовців силами капеланів, волонтерів та всіх небайдужих було зібрано декілька сотень кілограмів яблук, груш та слив.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *