ОСТАННІ НОВИНИ

На Сколівщині зіткнулись автобус та легковик: є загиблі та травмовані

Ольга Денисяка

|

Зранку 17 серпня у селі Нагірне Сколівського району легковик «Renault Scenic» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з пасажирським автобусом. Внаслідок аварії загинула жінка, ще троє осіб травмовано. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Аварія сталася 17 серпня о 07:50 год. на автодорозі «Київ-Чоп», у селі Нагірне Сколівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Scenic» – 63-річний житель Тернопільської області,не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автобусом «Еталон».

За кермом автобуса сполученням «Стрий-Матків» знаходився 34-річний мешканець міста Сколе.

Внаслідок ДТП від отриманих травм загинула 59-річна пасажирка легковика , жителька Тернопільської області. Водія «Renault» та двох його пасажирів  – жінку і чоловіка, доставили в лікарню. Зараз їх діагнози уточнюються.

В автобусі перебувало 22 пасажири – ніхто з них не постраждав.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *