ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК призначила вибори депутатів до нових райрад

Соломія Головіна

|

Центральна виборча комісія призначила на неділю, 25 жовтня 2020 року, перші вибори депутатів 119 районних рад. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЦВК.

 

«Центральна виборча комісія призначила вибори до районних рад! Вибори відбудуться 25 жовтня 2020 року разом з виборами депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів. Постанову підтримали усі члени комісії», – мовиться у повідомленні.

Так, 14 серпня відбулося чергове засідання ЦВК, під час якого відповідно до Конституції України, Виборчого кодексу України та постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року «Про утворення та ліквідацію районів» призначили на неділю, 25 жовтня 2020 року, перші вибори депутатів 119 районних рад.

Як повідомляв Львівський портал, 15 липня Верховна Рада погодила постанову про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Як відомо, 17 липня Верховна Рада підтримала проєкт постанови Кабміну № 3650 про ліквідацію 490 нинішніх районів в Україні  і створення замість них 138 нових. Зокрема, на Львівщині замість 20-ти районів буде 7. Детальніше про нове «районування» Львівщини читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *