ОСТАННІ НОВИНИ

За добу у водоймах Львівщини втонуло двоє людей

Соломія Головіна

|

Минулої доби, 13 серпня, на Львівщині у водоймах втонуло двоє чоловіків  віком 28 та 47 років. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області.

 

Один випадок стався в штучній водоймі в с. Підгородище Перемишлянського району. Інформація про тіло 47-річного чоловіка надійшла рятувальникам 13 серпня о 12:14 год.

13 серпня о 12:14 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що в с. Підгородище Перемишлянського району в штучній водоймі виявлено тіло чоловіка, 1973 року народження. Тіло було витягнуто на поверхню рятувально-водолазною службою.

Цього ж дня 14:08  год. надійшло повідомлення, що в с. Млиниська Жидачівського району в р. Дністер виявлено тіло 28-річного чоловіка.

ГУ ДСНС України у Львівській області вкотре звертаються до громадян та наголошує, що купатися дозволяється лише у спеціально відведених для цього місцях. Також наголошуємо не купатися напідпитку та не запливати далеко, особливо якщо не впевнені у своїх силах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *