ОСТАННІ НОВИНИ

За хабарництво депутатці із Дрогобича «світить» до 10 років тюрми

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці скерували до суду справу щодо 52-річної депутатки Дрогобицької міськради, яку обвинувачують у хабарництві. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Випадок стався цьогоріч 27 травня. За версією слідства, депутатка Дрогобицької міської ради, голова постійної земельної комісії, отримала від місцевого мешканця близько 80 000 грн хабара.

За ці гроші обраниця громади обіцяла надати у приватну власність земельну ділянку площею 944 кв м для індивідуального садівництва, а також повпливати на прийняття рішення мерїі про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою.

Як писав Львівський портал, головою постійної комісії з питань регулювання земельних відносин Дрогобицької міської ради є 52-річна депутатка від «Народного контролю» Ірина Дзюрах. Також жінка є головою Дрогобицького добровільного товариства захисту дітей-інвалідів «Надія».

(Скриншот зі сайту Дрогобицької міськради. Натисніть на зображення для збільшення)

Депутатку спіймали «на гарячому». За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.

Жінці оголосили підозру, а також помістили під домашній арешт. Досудове розслідування вже завершили, а справу скерували до суду, який і визначатиме подальшу долю депутатки.

Якщо вину доведуть, то їй загрожує від 5 до 10 років тюрми із трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *