ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська академія сухопутних військ готується приймати перших абітурієнтів

Соломія Головіна

|

Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові провела інструкторсько-методичне заняття  напередодні старту вступної кампанії. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі вишу.

 

Так, напередодні початку роботи з прийому кандидатів на навчання до Національної академії та Військового коледжу сержантського складу сьогодні, 31 липня, відбулося інструкторсько-методичне заняття з організації та проведення вступної кампанії 2020 року.

На початку роботи з особовим складом приймальної комісії особисто зустрівся начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук. Він ще раз нагадав особливості цьогорічної вступної кампанії, перевірив функціонування всіх ланок приймальної комісії, дав вказівки з організації її чіткої та ритмічної роботи. Також він звернув особливу увагу на суворе дотримання заходів з протидії проникненню та поширенню коронавірусної хвороби.

Варто зазначити, що вже завтра, 1 серпня, перші абітурієнти перетнуть КПП омріяного ними навчального закладу, і розпочнеться інтенсивна робота з прийому абітурієнтів.

Нагадаємо, що вступна кампанія до ВНЗ в Україні розпочнеться 1 серпня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *