ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський авіаремонтний завод передав ЗСУ модернізований винищувач

Соломія Головіна

|

Львівський державний авіаційно-ремонтний завод передав військовим винищувач МіГ-29. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДК «Укроборонпром».

 

Авіаційно-ремонтний завод передав одній з авіаційних бригад модернізований бойовий літак напередодні Дня Повітряних Сил.

У рамках виконання державного оборонного замовлення фахівцями заводу відновлено ресурсні показники літака. Заплановані роботи виконано з дотриманням обумовлених договором термінів.

«Вже п’ятий місяць підприємство працює в особливому режимі у зв’язку із посиленими протиепідемічними заходами. До роботи допускаються лише працівники, задіяні у виконанні критично-важливих робіт. Незважаючи на перешкоди, ми мобілізували всі ресурси та вчасно виконали взяті на себе зобов’язання щодо ремонту авіаційної техніки ПС ЗСУ», – повідомив директор Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу Дмитро Матрунчик.

На літак встановили капітально відремонтовані двигуни, новітню авіоніку. Міжремонтний ресурс відремонтованого МиГ-29 становить 8 років, із можливістю його продовження до 12 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *