ОСТАННІ НОВИНИ

Через коронавірус в працівників у Львові закрили два дитсадки

Ольга Денисяка

|

У працівників двох дитячих садочків Львова виявили коронавірус, тому в цих закладах тимчасово призупинили освітній процес. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Очільниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик повідомила, що з 29 липня закрили садочок № 12 на вул. О. Довбуша, оскільки в одного з вихователів підтвердився позитивний ПЛР-аналіз

«Також піднялась температура у помічника вихователя. Цей садочок буде закритим впродовж 14 днів, до 11 серпня включно», – пояснила Зоряна Довганик.

Також із понеділка, 3 серпня,  закриють садочок № 92 (вул. Карпатська).

«У цьому навчальному закладі виявили COVID-19 у психолога, тому тут освітній процес буде призупинено із 3 до 16 серпня включно», – розповіла посадовиця.

Також вона додала, що всі працівники та вихованці цих закладів дошкільної освіти мають впродовж 2 тижнів перебувати на самоізоляції.

Як повідомляв Львівський портал, 13 липня обласна комісія ТЕБ і НС дозволила на Львівщині відновити роботу дитячих садочків. Детальніше про те, яки вони запрацювали після чотирьох місяців вимушеного карантину, читайте у матеріалі «Перший день роботи львівських дитсадків: що змінилось для дітей та батьків».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *