ОСТАННІ НОВИНИ

В уряді з'явилося нове міністерство

Соломія Головіна

|

Уряд під час засідання у середу, 22 липня, утворив Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Кабміну.

 

Очільником новоутвореного міністерства стане віцепрем’єр-міністр Олег Уруський.

«Щоб новий міністр зміг виконувати поставлені йому завдання та намічені цілі, потрібно дати йому необхідний майданчик та ресурси. Тобто створити нове міністерство. Я вже казав, що питання давно назріло. Це була наша стратегія та обіцянка ще на початку роботи нашого уряду. Має бути новий підхід до розвитку промисловості шляхом формування ефективної державної політики та стратегії», – відзначив під час засідання прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Своєю чергою  Олег Уруський  наголосив, що «прийняття цієї постанови дозволить забезпечити сталий розвиток стратегічних галузей промисловості, створити нові робочі місця, збільшити надходження до державного бюджету, забезпечити розвиток регіонів.

За словами прем’єр-міністра, першочерговий пріоритет нового відомства – оборонна високотехнологічна галузь, яка має значний потенціал в Україні. «Тому сьогодні ми офіційно даємо старт створенню нового міністерства», – резюмував Денис Шмигаль.

Як повідомляв Львівський портал, 16 липня Верховна Рада України призначила Олега Уруського віцепрем’єр-міністром – міністром із питань стратегічних галузей промисловості.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *