ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині стартував ремонт дороги Мостиська - Краковець

Вероніка Рой

|

У середу, 22 липня, на Львівщині стартували ремонтні роботи прикордонної дороги О141003 Мостиська – Краковець. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Зазначимо, ремонт дороги Мостиська – Краковець  обійдеться у 146,5 млн грн. Але також передбачене фінансування і за грантові кошти Республіки Польща – 2,1 млн євро та дофінансування з обласного бюджету.

«Фактично 2 роки роботи не виконувалися. Та нам вдалося зрушили цей проєкт з нерухомої точки. ЛОДА цього року передбачила на нього 77 млн гривень. Надіємося, всі роботи виконають вчасно і до кінця року ми матимемо добру дорогу. Для нашого регіону, з таким інтенсивним прикордонним рухом, вона надзвичайно важлива. Бо ж розвинена дорожня інфраструктура – це не тільки комфорт для подорожніх. Це додаткова можливість для розширення міжнародної співпраці України з країнами Європи», – наголосив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Загальна довжина автомобільної дороги становить 19,1 км.  Планується, що під час ремонту дороги Мостиська – Краковець відновлять дорожнє покриття, облаштують тротуари, автобусні зупинки, водовідведення, а також проведуть заходи із організації дорожнього руху.

Виконуватиме ремонт дороги Краковець-Мостиська підрядна організація «Автомагістраль-Південь».

Зазначимо, ця автомобільна дорога з’єднує між собою міжнародний пункт пропуску  Краковець – Корчова та місто Мостиська, що знаходиться за 13 км від  міжнародного пункту пропуску Шегині – Медика.

Нагадаємо, цьогоріч на Львівщині на ремонт доріг державного значення передбачили більше 442 млн грн. Які саме дороги будуть відновлювати, читайте за цим посиланням.

Додамо, що раніше у Кабіміні пообіцяли за п’ять років відремонтувати в Україні 24 тисячі кілометрів доріг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *