ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщиною зацікавились арабські шейхи

Наталя Дуляба

|

Інвестуванням у сільське господарство на Львівщині зацікавились арабські шейхи. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

У четвер, 16 липня, голова ЛОДА Максим Козицький зустрівся із представниками Українсько-арабської ділової ради, яку очолює шейх Емад Абу Алруб із Катару. Обидві сторони обговорили пріоритетні галузі можливої майбутньої співпраці.

Так, Максим Козицький ознайомив гостя із економічним потенціалом Львівщини, акцентував на готовності області розвиватись та напрацьовувати спільні проєкти із новими партнерами.

Своєю чергою шейх Емад Абу Алруб відзначив, що Українсько-арабську ділову раду на Львівщині, перш за все, цікавить сільське господарство, а також можливість інвестувати в агропромисловий комплекс області.

«Україна – надзвичайно перспективна країна. Ми певний час розглядали можливість інвестувати в іншу країну, однак ваш потенціал і можливість розвитку справді вражає. Львівщина особливо нас зацікавила через позитивний бізнес-клімат та значний досвід в агропромисловій галузі. Об’єднавши зусилля та визначивши пріоритети, ми можемо досягти спільного успіху», – наголосив Емад Абу Алруб.

Під час зустрічі обидві сторони обговорили можливість організації В2В-зустрічей для підприємців, престуру Львівщиною для журналістів, а також проведення спільного  бізнес-форуму після скасування коронавірусного карантину.

Нагадаємо, станом на початок 2019 року Львівщина була третьою областю в Україні за рівнем іноземних інвестицій. За три місяці бізнес вклав в область 25,5 млн доларів.

У червні 2019-го Львівщина опустилась із третьої на четверту сходинку областей України із найбільшим рівнем інвестицій. Найбільше вкладає у Львівщину коштів бізнес із Польщі та Кіпру. В області інвесторів найчастіше цікавить фінансова та страхова діяльність, а також промисловість.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *