ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр юстиції показав, на що витратили гроші за платні камери в СІЗО

Ольга Денисяка

|

Міністр юстиції Денис Малюська показав, як зробили перші ремонти у безкоштовних камерах за гроші, отримані від ув’язнених, які перебувають у платних камерах. Про це він повідомив у Facebook, передає Львівський портал.

 

За його словами, перші ремонти у безкоштовних камерах СІЗО зроблено за кошти, що отримані у якості плати за камери з поліпшеними умовами.

Денис Малюська запевняє, що на ремонт не витрачено жодної гривні платників податків. Він зазначив, що на фото видно, куди витратили гроші та те, що очікувало б у безкоштовних камерах у СІЗО.

«Різницю між тим, що було, і що стало, можете оцінити за фотографіями. На ремонт витрачено 0 (нуль) гривень платників податків», – написав Малюська.

у нас тут чергова #перемогами зробили перші ремонти у безкоштовних камерах за рахунок коштів, отриманих у якості плати…

Posted by Denis Malyuska on Tuesday, June 30, 2020

 

На початку травня Львівський портал інформував про те, що в Україні запустили функціонування платних камер з поліпшеними умовами розміщення у слідчих ізоляторах.

Додамо, що вартість платної камери у Львівському слідчому ізоляторі становить 1 тисячу гривень за добу, 3,5 тисячі гривень – за тиждень та 4 тисячі гривень – за місяць.

Також зазначимо, що за користування платними камерами у п’яти СІЗО вже заплатили понад 153 тисяч гривень.

   

Фото: Facebook/ Денис Малюська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *