ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збільшують кількість громадського транспорту

Ольга Денисяка

|

Громадський транспорт у Львові продовжує працювати в режимі спеціальних перевезень, однак кількість транспорту поступово збільшується. Раніше АТП-1 випускало 114 автобусів, зараз – 214. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла, що зараз у Львові громадський транспорт працює в режимі спецперевезень, але кількість транспорту поступово збільшується.

«Якщо раніше ми випускали по лінії АТП-1 – 114 автобусів, то ми зараз випускаємо 214. Якщо приватні перевізники випускали 50−60 автобусів, то зараз є 160. А якщо говорити про електротранспорт, то трамваїв їздить 64, тролейбусів – 60», – зауважила Ірина Маруняк.

Також вона нагадати про те, що транспорт працює в режимі спецперевезень і дозволені лише сидячі місця.

«Ми зараз моніторимо, в якій точці міста Львова є потреба збільшити кількість одиниць транспорту на той чи інший маршрут. Тоді ми додаємо по два-три автобуси, щоб не було черг. Але ми маємо бути свідомі того, що, якщо до карантину були і сидячі, і стоячі місця, то зараз дозволені лише сидячі місця», – додала Ірина Маруняк.

Нагадаємо, через збільшення кількості хворих на коронавірус на Львівщині досі не послабили карантин, обласна комісія ТЕБ і НС вкотре його продовжила, цього разу – включно до 19 червня.

Детальніше про те, як у Львові та області запускатимуть громадський транспорт читайте у нашому матеріалі: «Маршрутки «на замку». Коли у Львові та області запрацює громадський транспорт».

Як повідомляв Львівський портал, на Львівщині лабораторно підтвердили 3072 випадки коронавірусу. За останню добу виявили 139 нових хворих.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *