ОСТАННІ НОВИНИ

У депутатки Львівської міської ради виявили COVID-19

Соломія Головіна

|

У 35-річної депутатки Львівської міської ради від БПП «Солідарність» Уляни Пак підтвердили COVID-19. Цю інформацію депутатка особисто підтвердила Zaxid.net.

 

За словами Уляни Пак, вона перебуває на самоізоляції вдома.

«Це відповідає дійсності, я хворію. Я на самоізоляції вже другий тиждень. З колегами по фракції я не зустрічалась давно. Усіх, з ким я комунікувала, відповідно до вказівок лікаря, я повідомила про те, що вони також мають бути на самоізоляції», – повідомила депутатка.

Уляна Пак зазначає, що почуває себе нормально. Однак у лікарні з двосторонньою пневмонією перебуває її мати, результату ПЛР-тесту якої ще немає.

Зазначимо, що Уляна Пак була присутня на останньому засіданні сесії Львівської міської ради, що відбулося 28 травня, більше двох тижнів тому.

Як повідомляв Львівський портал,  останнім часом Львівщина б’є антирекорди зі захворюваності на коронавірус. Так, загалом на Львівщині зафіксовано 2933 випадки інфікування COVID-19. Із них за останню добу – 136.

Раніше через збільшення кількості хворих на коронавірусну інфекцію на Львівщині в черговий раз вирішили не послаблювати карантин. Рішення з цього приводу прийматимуть у п’ятницю, 19 червня.

Нагадаємо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

 Фото: Facebook/Уляна Пак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *