ОСТАННІ НОВИНИ

139 хворих за добу. На Львівщині новий коронавірусний антирекорд

Андрій Котенський

|

На ранок, 14 червня, на Львівщині зафіксовано 2797 випадків інфікування коронавірусом. Із них за останню добу рекордні 139 нових випадків. Ще чотири людини померло. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомила керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, станом на ранок, 14 червня, на Львівщині підтверджено 2797 випадків інфікування коронавірусом, з них 96 — летальні. Ще 618 пацієнтів одужало.

Зараз у Львівській обласній інфекційній лікарні перебуває 178 осіб, з них в реанімації — 8 осіб, на апаратні ШВЛ — 1 особа.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 557 ПЛР-тестів, з яких 139 — позитивні (а це 25% від загальної кількості зроблених тестів за добу) (серед них — 76 це мешканці Львова).

Раніше через збільшення кількості хворих на коронавірусну інфекцію на Львівщині в черговий раз вирішили не послаблювати карантин. Рішення з цього приводу прийматимуть у п’ятницю, 19 червня.

Нагадаємо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *