ОСТАННІ НОВИНИ

В історичному ареалі Львова збудують ще один готель

Наталя Дуляба

|

Львів’яни Вікторія і Василь Левицькі збудують на вул. Шевченка, 62, 64 конференц-готель. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердив сьогодні, 12 червня, виконавчий комітет міськради Львова, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Новий готель зводитимуть в історичному ареалі Львова відразу біля храму святого апостола Андрія Первозваного (ПЦУ) на земельній ділянці площею 0,22 га.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати земельну ділянку на 38%, а також встановив, що висота майбутнього конференц-готелю не повинна перевищувати 22 м, однак із боку вул. Шевченка – не більше 9,5 м.

 

(Натисніть на зображення для збільшення)

Як видно на візуалізації, будівля буде каскадного типу, аби не закривати церкву Андрія Первозваного. На даху облаштують терасу та висадять зелень. Готель матиме 5 поверхів.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, Василь Левицький є співвласником будівельної компанії «Лев Девелопмент». Також він володіє телеканалом «Правда тут».

Нагадаємо, що район Клепарова у Львові активно забудовують. На початку вул. Шевченка звели низку житлових комплексів. Торік мерія вже дозволила компанії «Лев Девелопмент» спорудити готель на вул. Шевченка, 73-А, 73-В, 73-Д.

Також будівлі трикотажної фабрики на вул. Шевченка, 31 реконструюють під офіси, апартаменти і ТРЦ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *