ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус забрав життя двох жінок на Львівщині

Андрій Котенський

|

На Львівщині вже зафіксовано 92 смерті інфікованих коронавірусом. За останню добу від ускладнень COVID-19 померло дві жінки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомила керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, ввечері 11 червня померла пацієнтка 8 міської лікарні – 68-річна львів’янка. Жінка мала низку супутніх захворювань: негоспітальна двобічна пневмонія, дихальна недостатність, дифузний кардіосклероз, гіпотиреоз. Позитивний результат ПЛР-тестування на коронавірус отримали 2 червня.

Того ж дня померла ще одна 69-річна жінка — пацієнтка Центру легеневого здоров’я. Мешканка Пустомитівського району, 1951 року народження, була в реанімації з 1 червня, із 3 червня — на апараті ШВЛ. Позитивний ПЛР-тест отримали 2 червня.

Раніше через збільшення кількості хворих на коронавірусну інфекцію на Львівщині в черговий раз вирішили не послаблювати карантин. Рішення з цього приводу прийматимуть у п’ятницю, 12 червня. За останню добу на Львівщині зафіксували 112 нових випадків коронавірусу.

Нагадаємо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *