ОСТАННІ НОВИНИ

ДБР прийшла із обшуком до колишнього міністра інфраструктури

Андрій Котенський

|

Співробітники Державного бюро розслідувань о 06.30 ранку прийшли із обшуком до колишнього міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. Про це заявив сам ексчиновник на своїй сторінці у Фейсбук.

 

За словами Володимира Омеляна співробітники ДБР увірвалися в його дім, коли ще всі спали.

«6:30 ранку. Всі сплять, діти, дружина, мама. Вривається ДБР з обшуком. Начебто рішення суду щодо колишніх власників будинку, де ми зараз мешкаємо», – повідомив Володимир Омелян.

Як раніше повідомляв Львівський порталНАБУ вручило підозру міністру інфраструктури Володимиру Омеляну у незаконному збагаченні та недекларуванні.

Сам Омелян пов’язує своє затримання із справою Мартиненка і передвиборчим процесом.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд призначити Омеляну заставу в 5 мільйонів гривень. Однак суд відпустив міністра на поруки.

У партії «Народний фронт» назвали підозру міністру інфраструктури політично вмотивованою.

Сам Володимир Омелян назвав справу проти себе «Сміхом і гріхом».

До слова, найбільшим досягненням Омеляна можна вважати подоланням тотальної монополії на ринку авіаперевезень в Україні. Прихід лоукостів, яких активно лобіював Омелян, обвалив захмарні ціни на авіаквитки. Саме після цього в Україні стався бум авіаперевезень. Також у міністра був гучний конфлікт із братами Дубневичами (нардепи від БПП), яких він звинуватив у незаконному збагаченні на тендерах «Укрзалізниці».

Після своєї відставки, колишній міністр різко критикував нову владу партії і кадрову політику Володимира Зеленського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *