ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради затвердили директора Львівської обласної психлікарні «Заклад»

Вероніка Рой

|

У четвер, 4 червня, під час сесії Львівської обласної ради депутати затвердили на посаду директора Львівської обласної психіатричної лікарні «Заклад» Юрія Шипова. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

 

Під час відкритого конкурсу кандидатуру Юрія Шипова підтримала постійно діюча конкурсна комісія з проведення конкурсів на заміщення посад директорів комунальних некомерційних підприємств Контракт із ним укладуть терміном на 5 років.

Юрій Шипов має вищу освіту за спеціальністю «Стоматологія»,  а також другу освіту за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Стаж професійної діяльності становить 25 роки. Двічі був депутатом Миколаївської районної ради. На сьогодні є депутатом Тростянецької ОТГ .

З 2020 року виконує обов’язки директора Львівської обласної психіатричної лікарні «Заклад» та є членом Українського лікарського товариства у Львові.

Як повідомляв Львівський портал раніше, Львівська обласна рада хотіла об’єднати психіатричну лікарню «Заклад», що знаходиться в однойменному селі Миколаївського району, до Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні, що розташована у Львові на вул. Кульпарківській. Тоді директорка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак пояснювала, обидві психіатричні лікарні доцільно об’єднати як юридично, так і адміністративно, адже «значна частина їхньої ліжкової мережі дублюється».

Крім цього, Львівська обласна рада планувала змінити місце реєстрації психлікарні, що у Львові на вул. Кульпарківській, на село Заклад.

Своєю чергою, працівники психіатричної лікарні у селі Заклад заявили, що проти такої реорганізації.

Нагадаємо, проти зміни реєстрації психіатричної лікарні на Кульпарківській виступила міська рада Львова та медична спільнота. Так, мер Андрій Садовий наголосив, що перереєстрація психлікарні відбере у бюджету міста від 10 до 14 мільйонів гривень.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *