ОСТАННІ НОВИНИ

Україна відновлює внутрішнє пасажирське авіасполучення

Андрій Котенський

|

Уряд прийняв рішення відновити внутрішні пасажирські авіаперевезення з 5 червня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Мінінфраструктури.

 

За даними Міністра інфраструктури України Владислава Криклія,пасажирське авіаперевезення в Україні стартує із 5 червня.

«Щойно Уряд підтримав нашу ініціативу відновити внутрішнє пасажирське авіасполучення з 5 червня. Інформацію щодо рейсів та напрямків, які здійснюватимуться, буде повідомлено згодом», – зазначив очільник Міністерства.

За його словами, запуск міжнародних авіаперевезень, як і раніше, запланований на 15 червня. Зараз тривають активні переговори з іншими країнами щодо відновлення авіасполучення.

«Для нас у пріоритеті – країни з розвиненим туризмом та сприятливою епідеміологічною ситуацією», – додав Владислав Криклій.

Як відомо міжнародні пасажирські авіаперевезення в Україні планують відновлювати із 15 червня. Аеропорт «Львів» вже готовий до відновлення польотів.

До цього, через поширення коронавірусу у Європі почали масово скасовувати авіарейси. Україна повністю зупинила своє пасажирське авіаперевезення із 28 березня. Сьогодні захворюваність у ЄС пішла на спад і карантинні обмеження на польоти починають знімати.

Також відомо, що Ryanair закрив два напрямки зі Львова, але хоче відкрити польоти до Італії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *