ОСТАННІ НОВИНИ

Як ремонтують дорогу у Східниці

Наталя Дуляба

|

Триває ремонт дороги державного значення Т-14-02 Східниця – Пісочна. Зараз активні роботи відбуваються у Східниці. Служба автомобільних доріг Львівщини з висоти пташиного польоту показала, як проходить ремонт.

 

«Ремонтуємо дорогу у Східниці. Наразі шляховики розпушують старе дорожнє покриття дороги, після чого буде влаштовано основу із щебенево-піщаної суміші та конструктивні шари асфальтобетону.На сьогодні розпушено близько 4 км дорожнього покриття», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, ремонт дороги Східниця – Пісочна відбувається у межах проєкту «Велике будівництво», який ініціював президент Володимир Зеленський. Всі роботи виконує ТОВ «Автомагістраль-Південь» за 94,4 млн грн.

Нагадаємо, на Львівщині на ремонт доріг державного значення цьогоріч передбачили більше 442 млн грн. Які саме дороги будуть відновлювати, читайте за цим посиланням.

Також у 2020-му на території Львівської області запланували відремонтувати сотню доріг місцевого значення. Із детальним переліком можна ознайомитися за цим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *