ОСТАННІ НОВИНИ

Від коронавірусу в Україні вперше видужало більше людей, аніж захворіло

Наталя Дуляба

|

Протягом середи, 13 травня, в Україні коронавірус побороли 427 людей, а захворіли – 422 особи. Це вперше, коли кількість хворих, які одужали від COVID-19, перевищила кількість тих, які захворіли. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі уряду.

 

«Вперше за весь перебіг коронавірусної хвороби в Україні кількість осіб, які одужали, перевищила кількість осіб, що захворіли. Це приємна новина» – заявив сьогодні, 14 травня, під час брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Він також зауважив, що за минулу добу в Україні провели рекордну кількість ПЛР-тестів на коронавірус.

«За попередню добу здійснено 8 069 досліджень методом ПЛР. Це вперше, коли кількість ПЛР-тестувань в Україні перевищила показник у 8000», – додав Степанов.

Зазначимо, що коронавірус в Україні підхопили 16 847 людей. Від цієї недуги померли 456 осіб, побороли її – 4 143 хворих.

На Львівщині COVID-19 заразилися вже більше 900 мешканців. За останню добу виявили 34 нових хворих. Від ускладнень, які дає вірус, померли 23 жителі області. Ще 169 людям вдалося одужати.

Нагадаємо, у Львові працює безкоштовна Гаряча лінія «Стоп коронавірус» – 0 800 208 868. Тут всі охочі можуть отримати безкоштовну консультацію медиків. Гарячу лінію створили з ініціативи Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *