ОСТАННІ НОВИНИ

Вбивство неповнолітніх на Золочівщині: оголосили підозру третьому співучаснику

Соломія Головіна

|

На Львівщині правоохоронці повідомили про підозру третьому зловмиснику, причетному до вбивства юнака та дівчини на Золочівщині, – 17-річному львів’янину. Про це Львівському порталу поінформували у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Як повідомлялось раніше, інформація про зникнення двох мешканців міста Золочів – шістнадцятирічної дівчини та сімнадцятирічного юнака, надійшла у поліцію 17 березня.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що неповнолітні були вбиті, а до скоєння цього злочину причетні двоє мешканців міста Золочів віком 18 та 19 років та їхній 17-річний спільник – львів’янин.

Зловмисники ретельно спланували вбивства – вибрали місце у лісі неподалік села Підбірці Золочівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та легкозаймисту рідину для спалювання тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, підпалили та закопали.

Двох причетних до скоєння вбивств мешканців Золочева, поліцейські затримали 31 березня.

Власне сьогодні, 5 травня, слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.п. 1, 9, 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) ККУ, третьому співучаснику злочину – 17-річному львів’янину. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному, – довічне позбавлення волі. Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Раніше у поліції розповіли подробиці звірського вбивства неповнолітніх із Золочева, детальніше читайте тут.

Також Львівський портал повідомляв, що двох підозрюваних у жорстокому вбивстві неповнолітніх зі Золочева посадили під варту без права внесення застави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *