ОСТАННІ НОВИНИ

Вбивство валютника у центрі Львова: поліція розшукує ще двох нападників

Вероніка Рой

|

Поліцейські вже затримали двох підозрюваних у вбивстві 49-річного валютника у на вулиці Академіка Павлова у Львові. Ще двох – розшукують.

 

Зазначимо, вбивство відбулося 22 квітня. Як повідомляють у пресслужбі Нацполіції Львівщини, у Львові та на території області була проведена спецоперація – до розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. За кілька годин правоохоронці виявили автомобіль «Форд Мондео», який зловмисники, втікаючи, залишили на вулиці Медової Печери біля лісу.

«Невдовзі після виявлення автомобіля поліцейські затримали першого зловмисника – раніше судимого 45-річного львів’янина, який під час нападу отримав вогнепальне поранення у ногу. 23 квітня, проведеними оперативно-розшуковими заходами ми встановили місце перебування та затримали одного з його спільників, також жителя Львова віком 40 років. Ще двоє нападників перебувають у розшуку – оперативні заходи тривають»,- повідомив Василь Віконський.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.187 (розбій) КК України та п.6, п.12 ч.2  ст.115 (умисне вбивство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Як писав Львівський портал, вранці 22 квітня у під’їзді житлового будинку на вул. Академіка Павлова сталась стрілянина. Декілька невідомих у балаклавах напали на 49-річного львів’янина, який, найімовірніше, був нелегальним валютником.

Зловмисники стріляли з вогнепальної зброї. Від отриманих поранень 49-річний чоловік помер на місці події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *