ОСТАННІ НОВИНИ

Оновлена інформація про COVID-19 на Львівщині: заразилися 253 осіб, одужали – 22

Соломія Головіна

|

Станом на ранок 20 квітня у Львівській області зафіксовано 253 інфікування коронавірусом. Із них – 10 осіб померли, ще 22 людей одужали. Про це повідомляє Львівська ОДА з посиланням на лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталію Тімко.

 

Як зазначається, за ніч в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 1 особа. Пацієнт з Сокальського району.

Станом на зараз на Львівщині з підозрою на коронавірус є 84 особи. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні  – 91 особа.

На самоізоляції знаходяться 902 особи. За увесь час виписано – 203 пацієнта. Стан більшості хворих –середньої важкості. У 13-ти пацієнтів стан важкий. Немає пацієнтів на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 1199 людей. За увесь час в сумі у 870 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Як повідомляв Львівський портал, станом на 19 квітня на Львівщині підтверджено 245 випадків коронавірусної інфекції. Із них 10 осіб померли. 19 пацієнтів одужали.

Нагадаємо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *