ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус підозрюють у ще 17 людей на Львівщині

Вероніка Рой

|

У період з 18:30 по 22:30 год. 16 квітня на Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 17 людей. Про це інформує пресслужба Львівської ОДА з посиланням на лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталію Тімко.

 

Нові пацієнти – з м. Дрогобича, м. Львова, Пустомитівського та Жовківського районів.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 102 особи. Стан більшості  хворих – середньої важкості, у 16-ти пацієнтів стан є важкий. Пацієнтів підключених до апарату штучної вентиляції легень немає.

Також на самоізоляції знаходяться 748 осіб. За увесь час виписано 175 пацієнтів.

Загалом на Львівщині за період карантину з підозрою на COVID-19 звернулися 1025 людей, з них у 700 пацієнтів  не підтвердили діагноз «коронавірус». Станом на зараз в області з підозрою на коронавірус є 155 осіб.

Як писав Львівський портал, коронавірус на Львівщині «підхопили» уже 166 людей. Восьмеро осіб померли. Про двох останніх померлих стало відомом 16 квітня. Так, від коронавірусу померла 52-річна жінка та 66-річний військовий.

Також шестеро людей в області вже встигли одужати.

Додамо, у Львові також діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *