ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус в Україні виявили майже у 700 медпрацівників, – МОЗ

Ольга Денисяка

|

В Україні коронавірусну інфекцію підхопили вже 684 медичних працівники. Про це під час брифінгу 15 квітня повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає hromadske.

 

Лише за останню добу на СOVID-19 захворіли 90 медиків, десятьох із них госпіталізували.

Львівський портал повідомляв, що станом на 15 квітня у Львівській області є близько 15 медичних працівників, в яких підтверджено COVID-19. Більшість з них не є працівниками лікарень, де надається медична допомога пацієнтам з коронавірусом.

Нагадаємо, 4 квітня 20 українських медиків вирушили в Італію для допомоги у боротьбі з пандемією корнавірусу. У складі делегації МОЗ вирушили і троє львівських лікарів.

В Україні станом на ранок 15 квітня зафіксовано 3764 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Із них – 108 летальних, 143 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки.

У Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *