ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін дозволив спортсменам збірних індивідувальні тренування

Вероніка Рой

|

У середу, 15 квітня, Кабінет міністрів України дозволив спортсменам національних збірних команд проводити індивідувальні тренування під час карнатини. Про це інформує пресслужба Кабміну.

 

Таким чином, тепер спортсмени штатних збірних команд з олімпійських, неолімпійських видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю можуть проводити індивідуальні тренування, які включають біг, ходу, їзду на велосипеді, рух на активних візках для спортсменів з інвалідністю.

«Ми отримали кілька десятків звернень від федерацій та просто небайдужих до ситуації, яка склалася. Тому, розуміючи, як це важливо для кожного спортсмена продовжувати свої тренування, було прийнято відповідне рішення. Але, закликаю, щоб всі ставилися до карантину дуже серйозно! Тримали соціальну дистанцію, постійно дезінфікували руки та виконували всі санітарні правила задля запобігання захворювання», – наголосив міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Втім спортсмени мають бути забезпечені засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно. А також повинні дотримуватися відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Як писав Львівський портал, карантин в Україні запровадили ще з 12 березня. Він мав завершитись 3 квітня. Однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня. Із 6 квітня уряд ввів суворі нововведення у правила карантину. Зокрема, Кабмін посилив заходи попередження розповсюдження коронавірусної хвороби. Список додаткових обмежень – за посиланням.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *