ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» не планує піднімати ціни на квитки в поїздах після карантину, – Криклій

Вероніка Рой

|

«Укрзалізниця» не планує підвищувати тарифи на проїзд у пасажирських поїздах після скасування карантину і відновлення сполучення. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій в інтерв’ю Радіо Свобода.

 

«Тарифи ще не змінювалися… Поки що підвищення тарифів по пасажирських перевезеннях як не планувалося, так і не планується. Зрозуміло, що до цього питання необхідно буде підходити в майбутньому. Але коли? Я поки що вам не скажу. Тим більше, що наразі пасажирські перевезення у нас не здійснюються», – сказав Криклій.

Він додав, що «нам бракує закону про незалежного регулятора у сфері транспорту, щоб тарифи встановлювалися ним».

«Це нам суттєво спростило би життя, щоб це не мало якогось політичного присмаку і підтексту», – додав міністр інфраструктури.

Нагадаємо, через поширення коронавірусу в Україні запровадили карантин ще з 12 березня. Він мав завершитись 3 квітня. Однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня.

Із 6 квітня в Україні людям віком 60+ заборонили виходити на вулицю. Йти надвір більш ніж двом особам та ще й без документів теж не можна. Детальніше про посилені заходи під час карантину читайте за цим посиланням.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *