ОСТАННІ НОВИНИ

Де на Львівщині найбільший відсоток підозр на COVID-19?

Вероніка Рой

|

Фахівці Львівського центру громадського здоров’я провели аналіз ситуації щодо кількості осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію по районах Львівщини. Найбільше людей з підзрою на COVID-19 фіксують у Львові. Про це йдеться на Facebook-cторінці центру.

 

Отож, згідно із повідомленням, найбільший відсоток випадків підозр на COVID-19 в розрізі районів Львівської області припадає на:

  • м. Львів – 64,1%
  • Пустомитівський район – 8,1%
  • Жовківський район – 5,8%
  • Дрогобицький та Стрийський райони – по 3,1%
  • Кам’янка-Бузький район – 2,8%

Натисніть на зображення для його збільшення

Зазначимо, загалом за весь час карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 769 людей із підозрою на коронавірус, 232 із них госпіталізували, 537 осіб відправили на амбулаторне лікування. Ще 157 осіб медики вже виписали, а шестеро хворих на COVID-19 встигли одужати.

Як писав Львівський портал, станом на ранок 12 квітня в Україні діагноз «коронавірус» підтвердився у 2777 людей. Лідер за захворюваністю є Чернівецька область, далі йде Київ. На Львівщині офіційно зафіксували 111 хворих на COVID-19, серед них є 5 смертельних випадків.

Додамо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *