ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні понад 330 медпрацівників заразилися коронавірусом

Вероніка Рой

|

Коронавірусом в Україні вже заразилися 334 медичних працівника. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов в ефірі однієї з українських телепрограм, передає УП.

 

«З 2203 хворих на коронавірусну інфекцію на сьогоднішній день – 334 медичних працівника. Ми щодня займаємося тим, щоб максимально забезпечити їх засобами індивідуального захисту. Щодня прилітають літаки з десятками, сотнями тисяч як респіраторів, так і костюмами біозахисту, окулярами. Все це одразу ж постачають в лікарні», – сказав Степанов.

Він наголосив, що в усьому світі прослідковується масове зараження медиків коронавірусом. Тільки в Італії захворіли близько 9 тисяч лікарів та медсестер – це 12% від загального числа заражених.

Станом на ранок 10 квітня в Україні лабораторно підтверджено 2203 випадки коронавірусної інфекції,з них 69 – летальних. Натомість від COVID-19 вже одужав 61 пацієнт.

Раніше Львівський портал повідомляв, що в Львівській області підтверджено 82 випадки інфікування коронавірусом. Троє людей померли, та троє вже одужали.

Нагадаємо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *