У Миколаївській області зафіксували перші два випадки COVID-19

Вероніка Рой

|

У Миколаївській області зафіксовано два випадки захворювання на COVID-19. Таким чином, в Україні не лишилося жодної області без підтверджених випадків хвороби. Про це 11 квітня під час брифінгу повідомив  головний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає УП.

 

«У нас уже немає жодної області, в якій не зафіксовано випадків коронавірусної хвороби. Сьогодні перші два випадки зафіксовано в М иколаївській області, у Вознесенському районі, в людей, які повернулися з Польщі. Вони не увійшли в статистику за попередню добу, але щойно повідомили, що випадки є», – сказав Віктор Ляшко.

Він додав, що не рекомендує всім «їхати святкувати Великдень в Миколаївську область», а рекомендує святкувати вдома.

Як повідомляв Львівський портал, станом на ранок, 11 квітня, в Україні лабораторно підтверджено 2 511 випадків COVID-19, з них 308 – за останню добу. Втім вперше в Україні кількість тих, хто одужав перевищила кількість летальних випадків. Так, через ускладнень, викликаних хворобою, померли 73 людини, а одужали вже 79 осіб.

Нагадаємо, у 96 пацієнтів на Львівщині підтвердили корнавірус, з них 4 особи померли. Четверту сметь від укладень вірусу підтвердили у чоловіка, який кілька днів тому помер у Львівській обласній інфекційній лікарні. ПЛР-тест підтвердив в чоловіка коронавірус. У лікарню він поступив з підозрою на коронавірус. В пацієнта – була пневмонія.

Крім цього в області вже 5 людей одужали від COVID-19.

Додамо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *