ОСТАННІ НОВИНИ

COVID-19 на Львівщині: 96 заражених, четверо померли та п’ятеро одужали

Вероніка Рой

|

Станом на ранок 11 квітня у Львові та області лабораторно підвердили 96 випадків інфікування коронавірусом. За останню добу COVID-19 виявили у 14 людей. Про це повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, передає пресслужба мерії Львова.

 

За її словами, за минулу добу проведено 92 ПЛР-аналізи у лабораторіях на вул. Круп’ярській та на вул. Зеленій, з них 14 – позитивні . Загалом коронавірусну інфекцію виявлено – у 96 осіб, з них чотири людини померли, ще п’ятеро пацієнтів одужали.

Як повідомили у мерії, четверту смерть від укладень вірусу підтвердили у чоловіка, який кілька днів тому помер у Львівській обласній інфекційній лікарні.

У Львівській ОДА зазначили, що 49-річний чоловік помер у ніч з 8 на 9 квітня. Проте позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали учора вночі, 10 квітня. Чоловіка госпіталізували у лікарню з хронічною пневмонією. У нього були супутні хвороби, зокрема й цукровий діабет.

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 701 особа. З них госпіталізовані – 219 людей, на амбулаторному лікуванні перебуває 482 особи, виписані –145 осіб. Зараз у лікарні перебуває 74 особи, з них в реанімації – 8 осіб, на апаратні штучної вентеляції легень – 3 особи.

Зазначимо, станом на п’ятницю,10 квітня, було відомо про три смертельні випадки від коронавірусу та про ще одну смерть особи з підозрою на COVID-19. Також кількість тих, хто одужав від недуги, становила 3 особи.

Як повідомляв Львівський портал, станом на ранок, 11 квітня, в Україні лабораторно підтверджено 2 511 випадків COVID-19, з них 308 – за останню добу. Втім вперше в Україні кількість тих, хто одужав перевищила кількість летальних випадків. Так, через ускладнень, викликаних хворобою, померли 73 людини, а одужали вже 79 осіб.

Додамо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *