ОСТАННІ НОВИНИ

COVID-19 на Львівщині: додалося ще 27 підозр на коронавірус

Соломія Головіна

|

Станом на 18:00 год. 11 квітня у Львівській області з підозрою на коронавірус звернулося ще 27 осіб.  Станом на зараз всього є 122 особи, у яких підозрюють COVID-19. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА з посиланням на лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталію Тімко.

 

Пацієнти з міста Львів, Червоноград, Буського, Пустомитівського районів, міста Дрогобич.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 82 особи. На самоізоляції знаходяться 500 осіб. За увесь час виписано – 146 пацієнтів. Стан більшості хворих –середньої важкості. У 18-ти пацієнтів стан важкий. 3 пацієнта на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулася 728 людей. За увесь час в сумі у 510 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Нагадаємо, у 96 пацієнтів на Львівщині підтвердили коронавірус, з них 4 особи померли. Четверту смерть від укладень вірусу підтвердили у чоловіка, який кілька днів тому помер у Львівській обласній інфекційній лікарні. ПЛР-тест підтвердив у нього коронавірус. У лікарню хворий поступив з підозрою на коронавірус. В пацієнта – була пневмонія. Також в області вже 5 людей одужали від COVID-19.

У Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *