ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запустили чат-бота про коронавірус

Ольга Денисяка

|

Lvivcityhelper bot у Telegram та Facebook відтепер вміщує окремий розділ про коронавірус та дає відповіді на найпопулярніші запитання мешканців, пов’язані з ним. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Чат-бот охоплює 2 категорії: «Важливе про вірус» та «Готовність Львова». Перша – розповідає про те, що таке коронавірус, як він передається, хто в групі ризику, як не захворіти тощо. Друга – чи готовий Львів до можливого поширення захворювання на територію міста, що робить міська влада, аби не допустити цього, та де можна отримати більше інформації.

(Натисніть на зображення, щоб його збільшити)

«Lvivcityhelper bot дає можливість мешканцям отримати швидку відповідь на поширені запитання. Оскільки коронавірус — головна тема кількох останніх тижнів, то зрозуміло, що вона актуальна й важлива та потребує створення окремого розділу в міському чат-боті», – розповіла керівниця міського управління ІТ Олена Гунько.

Lvivcityhelper bot:

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я України раніше вже запустило Telegram-бота для оперативної відповіді на поширені запитання щодо коронавірусу в Україні.

Львівський портал повідомляв, що у вівторок, 3 березня, в Чернівцях виявили перший в Україні випадок зараження коронавірусом.

Детальніше про коронавірус читайте тут: симптоми, хто у зоні ризику і де лікуватися у Львові.

(Натисніть на зображення, щоб його збільшити)

(Натисніть на зображення, щоб його збільшити)

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *