ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА шукають керівника департаменту охорони здоров’я

Вероніка Рой

|

Львівська обласна державна адміністрація оголосила конкурс на посаду директора департаменту  охорони здоров’я. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Кваліфікаційні вимоги:

  • вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра;
  • досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування чи досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років;
  • вільне володіння державною мовою.

Термін подання документів: до 18.00 год. 12 березня 2020 року.

Про необхідний перелік документів для участі у конкурсі можна дізнатися тут. 

Контактна особа: Мерйо Ольга Романівна. Тел: 0322 999 597, e-mail: [email protected]

Сам конкурс відбудеться 17 березня 2020 року об 11 год. за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, Львівська обласна державна адміністрація, каб. 257.

Нагадаємо, попередньою керівницею департаменту охорони здоров’я ЛОДА була Ірина Микичак. Однак 13 грудня 2019 року її було звільнено з цієї посади. З того часу тимчасовим виконувачем обов’язків директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА був Андрій Васько.

На сесійному засідання Львівської облради 19 листопада 2019 року «Самопоміч», «Свобода» та «Громадянська позиція», зачитали спільне звернення з проханням звільнити зі займаної посади Ірини Микичак, наголосивши,  що департамент охорони здоров’я, який вона очолює, займається виключно реорганізацією медичних закладів з метою вивільнення приміщень в привабливих районах.

Також Громадська рада при Львівській ОДА, та медпрацівники, які, за їх словами, звільнені у процесі реорганізації медичних закладів вимагали звільнити Ірину Микичак.

Натомість сама Микичак вважала, що певні політсили не змогли стерпіти її непопулярні рішення, які виявились ефективними, тому почали її дискредитовувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *