ОСТАННІ НОВИНИ

На території «Кінескопу» обвалилась стіна новобудови

Соломія Головіна

|

У новобудові на вулиці Антоновича, 112-А у Львові, на території колишнього заводу «Кінескоп», обвалилась стіна. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Ігор Зінкевич.

 

У паспорті об’єкта зазначається, що замовником цього будівництва є ТзОВ «Канюк-Стиль». Мова йде про зведення 15-поверхової офісної будівлі з кафе-баром із висотою понад 56 м.

Як зазначив Ігор Зінкевич, за попередньою інформацією постраждалих нема.

Водночас у пресслужбі мерії Львівському порталу підтвердили цей факт, але зауважили, що не мають ніяких подробиць з цього приводу.

Зазначимо, містобудівні умови та обмеження на будівництво 56-метрового офісного центру із рестораном на вул. Антоновича, 112-А ще наприкінці 2018 року отримало ТзОВ «Канюк-Стиль».

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Канюк-Стиль» існує з 2001 року і займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Засновником фірми є львів’янин Юрій Канюк. Йому також належить кілька інших компаній, зокрема й готельний комплекс «Таурус».

Влітку минулого року виконком Львівської міськради також видав ТзОВ «Готельний комплекс «Таурус» містобудівні умови та обмеження на зведення офісного центру із багаторівневим паркінгом на вул. Героїв УПА, 73.

Нещодавно депутати мерії вирішили продати ТзОВ «Канюк-Стиль» земельну ділянку на вул. Героїв УПА, 73-ж, що на території колишнього «Кінескопу».

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *