ОСТАННІ НОВИНИ

Завідувач складу шахти на Львівщині видавав вугілля «мертвим душам»

Соломія Головіна

|

На Львівщині завідувач складу шахти протягом кількох років здійснював видачу вугілля для побутових потреб на ім’я померлих осіб. Таким чином посадовець завдав шкоди держпідприємству на 250 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що впродовж 2016-2019 років посадовець здійснював видачу вугілля для побутових потреб на ім’я померлих осіб. Загалом правоохоронці задокументували 20 неправомірних фактів, внаслідок яких державному підприємству було заподіяно матеріальну шкоду на понад 250 тис. грн.

Завідувачу складу повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч.1 та ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) ККУ. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді застави та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *