ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці спіймали розбійника, якого розшукували в Одеській області

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали 54-річного чоловіка, якого пів року розшукує одеська поліція за скоєння особливо важкого злочину. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Львівські поліцейські спіймали у Трускавці 54-річного жителя Одеської області, який перебував у розшуку за розбійний напад. Зловмисника затримали у п’ятницю ввечері, 10 січня, в одному з приватних будинків Трускавця.

«Під час затримання 54-річний житель Одещини чинив опір та намагався втекти», – додають правоохоронці.

Затриманий є причетним до розбійного нападу на будинок 38-річного жителя Одеської області, скоєного групою осіб у липні минулого року. Лиходії заподіяли ножові поранення та інші множинні тілесні ушкодження власнику помешкання, заволоділи великою сумою коштів і майном, а потім втекли.

Як згодом повідомили у прокуратурі Львівщини, затриманий у Трускавці мешканець Одещини є кримінальним авторитетом. Його розшукували за те, що він разом із сином, тепер експоліцейським, та охоронцем напав на людину, побив та викрав майже 500 000 гривень та телефон.

«Фігурант вживав безліч заходів, щоб залишатись недоторканим для правоохоронних органів: перереєстрував автівку на інший номер, залишив мобільні телефони в Одесі, відростив бороду та разом із коханою попрямував на курорт. Поселились вказані особи у приватному секторі, аби не «світити» паспорти. Зловмисник опирався та намагався вистрибнути із вікна другого поверху, проте, його все одно затримали», – додали у прокуратурі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *