ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський каратист номінований на звання найкращого спортсмена 2019 року за версією IWGA: як проголосувати?

Вероніка Рой

|

Львівський спортсмен Станіслав Горуна представляє карате в номінації «Спортсмен 2019 року» за версією Міжнародної асоціації Всесвітніх ігор (IWGA). Переможець буде обраний шляхом відкритого голосування уболівальників. Про це інформує відділення НОК у Львівській області.

 

Всесвітня федерація карате (WKF) звернула увагу на досягнення Горуни в 2019 році і висунула спортсмена на звання найкращого за версією IWGA. Торік Станіслав ставав бронзовим призером чемпіонату Європи, завоював дві «бронзи» етапів Прем’єр-Ліги, а також здобув «золото» Прем’єр-Ліги в Марокко і Серії А в Чилі. Але найважливішим досягненням стала перемога на ІІ Європейських іграх в Мінську.

Як підкреслює прес-служба WKF, Горуна знайомий зі смак тріумфу на турнірах IWGA – в 2017 році в польському Вроцлаві титулований українець перемагав на Всесвітніх іграх.

Проголосувати можна до 30 січня 2020 року один раз на добу за посиланням. Важлива деталь: також треба проголосувати за будь-якого іншого номінованого спортсмена (без другого голосу перший не враховується).

Додамо, що Станіслав Горуна єдиний від України номінований на звання найкращий спортсмен 2019 року.

До слова, нещодавно Львівський портал розповідав про кращих спортсменів Львівщини 2019 року, а також їхні досягнення. Детальніше про це читайте у матеріалі: «Львівщина спортивна: кращі спортсмени області 2019 року».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *