ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю у Львові «замінувала» молода кримчанка, яка приїхала святкувати свій день народження

Соломія Головіна

|

Поліцейські затримали 29-річну жінку, яка надала неправдиве повідомлення про замінування вулиці у Львові. Мешканка Києва, яка  зареєстрована у Ялті в Криму, приїхала святкувати свій день народження у місто Лева. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

За інформацією правоохоронців, 7 січня о 21:17 год. на оперативну лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що  вулицю Лук’яна Кобилиці у Львові заміновано. На місці події працювали вибухотехніки, слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські, а також фахівці інших служб. Правоохоронці обстежили територію – вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Проведеними заходами патрульні поліцейські встановили особу, яка надала завідомо неправдиве повідомлення про замінування. Нею виявилася 29-річна жителька Києва, яка цього дня у Львові святкувала свій день народження. Як зазначили у пресслужбі Львівської міськради, жінка зареєстрована у м. Ялта в Криму, проживає у Києві.

Вона затримана в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере зловмисниці міру запобіжного заходу.

За цим фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Зловмисниці загрожує до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *