ОСТАННІ НОВИНИ

На Підзамче збудують школу і дитсадок

Наталя Дуляба

|

На території колишнього нафтомаслозаводу на вул. Б. Хмельницького, 207 у Львові збудують чотириповерхову школу із дитсадком. Відповідне рішення прийняв сьогодні, 20 грудня, виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, ТзОВ «БК Приватбуд-Львів» отримало містобудівні умови та обмеження на будівництво загальноосвітньої школи із дошкільним навчальним закладом на вул. Б. Хмельницького, 207.

Зараз тут знаходяться будівлі колишнього Львівського нафтомаслозаводу, тож мерія дозволила їх знести. Також своїм рішенням виконавчий комітет встановив, що висота майбутнього навчального закладу не повинна перевищувати 17,2 м.

Нова школа на Підзамче матиме чотири поверхи, навчатися тут зможуть 750 дітей. Почати будівництво планують навесні 2020 року.

Зазначимо, що ця школа із дитсадком є частиною проєкту забудови Львівського нафтомаслозаводу. Загалом тут збираються звести житловий комплекс, офіси, торговий центр та готель, один із корпусів якого матиме 17 поверхів.

Сьогодні члени виконкому також розглядали містобудівні умови ТзОВ «БК Приватбуд-Львів» на будівництво житлового комплексу на території нафтомаслозаводу. Втім через низку запитань це питання перенесли на наступне засідання.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Будівельна компанія «Приватбуд-Львів» – це івано-франківська фірма, яка існує з 2016 року. Її власниками є мешканець Франківщини Валерій Бурлак (95%) та яворівчанин Володимир Лучко (5%).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *